Hoe ziet een sessie er uit?

In een PSYCH-K® sessie bespreken we eerst kort het probleem waar jij tegenaan loopt.

We zullen de onderbewuste overtuigingen vinden die voor jou cruciaal zijn voor het bereiken van je doel.

Wanneer we de juiste doelovertuigingen voor jou hebben ont-dekt, gaan we deze direct integreren middels een zogeheten

PSYCH-K® Balans. Dat is een oefening waardoor de overtuiging in jouw onderbewuste kan worden geïnstalleerd.


Om jouw doelovertuiging gelijk te kunnen integreren op onderbewust niveau brengen we eerst communicatie tot stand met jouw onderbewuste brein en jouw onderbewuste brein kiest dan d.m.v. spiertesten de juiste PSYCH-K® balans voor het bereiken van jouw doel.Door het doen van een PSYCH-K® balans komt jouw brein weer in een ‘hele-brein staat’ terecht ten opzichte van jouw doel, waardoor de doelovertuiging direct en blijvend kan worden 'geprogrammeerd'.

Doordat de verandering op onderbewust niveau plaatsvindt, zijn de resultaten van een PSYCH-K® sessie blijvend en vaak al direct voelbaar.

 

Ten slotte ontwikkelen we een actieplan dat alle overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk zal brengen.
Als je meer wilt weten over PSYCH-K®, klik dan hier.

Hierdoor kunnen we de hele sessie tijd besteden aan jouw doelen, in plaats van uitleg te geven die direct op de website te lezen is.

 

Ook kan een bepaalde (fysieke) klacht of situatie een boodschap voor ons hebben.

Zodra we deze boodschap hebben ontdekt en hebben geïntegreerd, verdwijnt in veel gevallen de bijbehorende (fysieke) klacht vanzelf mee.


Duur van de sessie

90 minuten


Aantal  sessies

Ik raad aan om met één sessie te beginnen, omdat PSYCH-K®, in tegenstelling tot andere methoden, meestal maar weinig sessies nodig heeft om aan een specifiek thema te werken. 

Mogelijk merk je gelijk al veranderingen op tijdens de sessie zelf, direct daarna of in de dagen erna.
Na de eerste sessie stel ik altijd voor dat je voor jezelf de veranderingen in je dagelijkse leven gaat observeren en op gaat merken.
Er zit vaak minstens 1 week tussen de volgende afspraak, zodat jij de veranderingen goed kunt observeren bij jezelf en kunt doorvoelen waar er eventueel nog iets veranderd mag worden.


Klaar voor verandering?

 


DISCLAIMER
PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen.

Het doel is om het natuurlijk, zelf-helende vermogen van lichaam en geest te activeren.
Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische en geestelijke gezondheidszorg door gekwalificeerde artsen.
PSYCH-K® is geen vervanger voor medicijnen en levert geen medisch advies of diagnoses.
We werken met de onderliggende oorzaak van de conditie, de levensomstandigheden en gebeurtenissen, waarin de conditie tot stand is gekomen.