Hoe ziet een PSYCH-K® sessie er uit?

In een PSYCH-K® sessie bespreken we eerst kort het probleem waar jij tegenaan loopt.

We zullen de onderbewuste overtuigingen vinden die voor jou cruciaal zijn voor het bereiken van je doel.

Wanneer we de juiste doelovertuigingen voor jou hebben ont-dekt, gaan we deze direct integreren middels een zogeheten PSYCH-K® Balans. Dat is een oefening waardoor de overtuiging in jouw onderbewuste kan worden geïnstalleerd.

Om de nieuwe overtuigingen te installeren brengen we eerst communicatie tot stand met jouw onderbewustzijn middels spiertesten.
Het onderbewuste heeft namelijk een directe link met de motorische besturing van het brein. De spieren bewegen zich automatisch naar goede dingen toe en trekken zich terug van 'slechte' dingen.
Hierna volgt een veiligheidsprotocol om te zorgen dat het altijd veilig en passend is om te herprogrammeren en om je doel te bereiken.

Wat gebeurt er tijdens een PSYCH-K® Balans?

Met het doen van een PSYCH-K® Balans zorg je ervoor dat zowel de linker- als de rechterhersenhelft volledig wordt geactiveerd.
Een patroon die je ook ziet bij geoefende yogis. Dit zorgt ervoor dat er niet reactief wordt gereageerd vanuit oude patronen, maar dat nieuwe oplossingen mogelijk worden. Er wordt een hele-brein-staat gecreëerd.

Deze hele-brein staat zorgt er dan ook voor dat je in een staat van 'super learning' in slechts een paar minuten tijd de gewenste overtuiging herschrijft.

De resultaten van een PSYCH-K® sessie zijn hierdoor blijvend en vaak al direct voelbaar.


Actiestap

Ten slotte ontwikkelen we een actieplan dat alle overtuigingen die je tijdens de sessie hebt geïntegreerd in de praktijk zal brengen.
Als je meer wilt weten over PSYCH-K®, klik dan hier.


Duur van een sessie

90 minuten
Ben je klaar voor échte verandering?

 


DISCLAIMER
PSYCH-K® richt zich uitsluitend op het veranderen van overtuigingen.

Het doel is om het natuurlijk, zelf-helende vermogen van lichaam en geest te activeren.
Het is daarmee een aanvulling op, en geen vervanging voor reguliere medische en geestelijke gezondheidszorg door gekwalificeerde artsen.
PSYCH-K® is geen vervanger voor medicijnen en levert geen medisch advies of diagnoses.
We werken met de onderliggende oorzaak van de conditie, de levensomstandigheden en gebeurtenissen, waarin de conditie tot stand is gekomen.