OVER MIJ

 

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt wie ik ben en hoe/of ik jou verder kan helpen. Ik zal mezelf daarom even aan je voorstellen.

Voordat de wereldwijde crisis van 2020 uitbrak, brak er een crisis uit in mijzelf.
Van de ene op de andere dag kon ik niets meer, alles was me te veel.
Mijn lichaam was burned-out.

Ik was net afgestudeerd en met de band waarin ik drumde (Son Mieux) speelde ik in uitverkochte zalen door het hele land. Was mijn leven niet net begonnen?!

Shit. 

De ene na de andere fysieke klacht kwam er bij kijken en ik was simpelweg vergeten dat ik een lichaam had die er vóór mij is in plaats van tegen mij. Ik was een wandelend hoofd geworden die als een kop zonder kip door het leven aan het strijden was op zoek naar antwoorden over mezelf en het leven.

Hier is mijn reis in zelfontwikkeling begonnen.

Mijn nieuwsgierigheid leidde me naar een studie en verdieping in de psyche, bewustzijn, de werking van ons onderbewuste brein, transformatieprocessen, en de (quantum)fysica.


Stap voor stap werd alles steeds meer zichtbaar voor mezelf en kwam ik telkens een stukje meer thuis in mezelf.


Totdat ik in aanraking kwam met PSYCH-K®, toen ontvlamde mijn levensvuur!

Al na één sessie ervaarde ik enorme verandering: Ik voelde me lichter, blijer en zelfverzekerder dan ik ooit had ervaren.

Dankzij PSYCH-K® heb ik veel van mijn onzekerheden, angsten, stress en belemmerende overtuigingen kunnen transformeren en mezelf ontwikkeld in een sneltreinvaart.

Mijn passie voor transformatie wil ik graag uitdragen en delen met jou, zodat ook JIJ jouw belemmeringen voor eens en altijd kunt doorbreken!
Een overtuiging in je onderbewuste brein zorgt er namelijk voor dat je dit terug gespiegeld krijgt in de wereld om jou heen.

 


Wil jij samenwerken met mij om jouw belemmeringen voor eens en altijd te doorbreken?