Leven zonder allergieën, het is mogelijk!

Gepubliceerd op 7 mei 2022 om 16:19

Heb jij last van een allergie zoals hooikoorts, een dier of bijv. een voedselintolerantie en wil je daar graag van af? Dan is dit artikel misschien wel iets voor jou.

Een afweerreactie is, onder andere, een uitdrukking van energie. 
We kunnen deze energie losmaken die we normaal gebruiken in fysieke afweerreacties zoals door te kuchen, niezen, tranen met onze ogen, door buiten te zijn enz.

Gelukkig hebben we nu medicijnen om de symptomen van de afweerreactie te kunnen onderdrukken, wat heel behulpzaam is en soms ook hoognodig bij acute levensbedreigende allergieën. De oorzaak haal je hier alleen helaas niet mee weg.
De oorzaak ligt namelijk in het deel van je onderbewustzijn.

In je onderbewuste brein kan een afweerreactie o.a. verbonden zijn met een persoon - of een gebeurtenis of situatie - eerder dan met de substantie, voedsel of het dier zélf waarvoor je de allergische reactie vertoont. Ook kan een afweerreactie een bepaalde boodschap voor je hebben waardoor je hier fysiek last van hebt.

Huh hoe dan?
Nou, stel je eens voor dat je als klein kindje aan tafel zit bij je ouders. En terwijl jij worteltjes aan het eten bent, hebben je ouders ineens slaande ruzie waardoor jij je angstig voelt. Jouw onderbewuste brein wilt niets anders dan jou beschermen en linkt vanaf nu het worteltje met deze gebeurtenis, oftewel: “Er is gevaar!”
Om jou te beschermen maakt jouw onderbewuste brein nu de beslissing:
”Vanaf nu zijn alle worteltjes gevaarlijk!” en krijg je een fysieke afweerreactie iedere keer wanneer jij wortels eet.
Dit is maar even een simpel voorbeeld, maar zo simpel kan het dus zijn.

PSYCH-K biedt ons nu de mogelijkheid om onze afweerreacties eenvoudig te transformeren. 
Zo heb ik zelf o.a. mijn lactose-intolerantie aan kunnen pakken, waardoor het wel of niet eten/drinken van zuivel nu weer een vrije keuze is in plaats van een beperking.

Ga eens na bij jezelf, welke afweerreacties beperken jou op dit moment?
En zou je ook graag weer de vrijheid willen ervaren zonder deze fysieke reactie van je lichaam?

Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor jou te bespreken.

 


 »